Podujatia

Prihlasovanie do súťaže na prenájom vianočných stánkov je predĺžené do 22. mája!

14.5.2024

Bratislavské kultúrne a informačné stredisko (BKIS) vyhlásilo aj tento rok verejnú súťaž na prenájom stánkov na Hlavnom vianočnom trhu. Záujemcovia a záujemkyne s rôznorodou ponukou vianočného sortimentu, sezónnych, ale aj netradičných jedál a nápojov, sa do nej môžu zapojiť na www.bkis.egrant.sk ↗︎ do 22. mája 2024.

Aj tento rok bude Hlavné námestie počas Bratislavských Vianoc patriť Hlavnému vianočnému trhu. Možnosť stať sa jeho súčasťou ponúka BKIS predajcom a predajkyniam z celého Slovenska s dizajnovými výrobkami, vianočnými ozdobami, knihami, úžitkovými predmetmi, remeselnými výrobkami, výrobkami z medu, syrmi, balenými pekárenskými a cukrárenskými potravinami, ako aj záujemcom a záujemkyniam z oblasti gastronómie.

Hlavný vianočný trh bude vítať návštevníkov a návštevníčky od 21. novembra do 23. decembra. Po krátkej prestávke sa opäť otvorí 27. decembra po prvýkrát s pokračovaním až do Troch kráľov. Odborná komisia bude pri výbere predajcov a predajkýň prihliadať nielen na splnenie vopred stanovených kritérií, ale aj na referencie uchádzačov, kvalitu či lokálnosť ponúkaného sortimentu a výšku ponúkaného nájomného.

Zdieľať